Farklı Nişasta Özelliklerinin Hızlı ve Güvenilir Analizi
Viskozite, gıdalar için önemli duyusal özelliklerden biridir. Brabender ViscoQuick ile farklı bileşim ve sıcaklık profillerindeki gıdaların reolojik özellikleri analiz edilebilir.
– Kalite ve üretim kontrol sisteminizin tüm proses basamaklarındaki iş akışlarını düzenleyip optimize edin.
– Ölçümlerin nasıl yapıldığını, sonuçları yorumlamayı ve kendi metotlarınızı geliştirmek için gerekli yaklaşımları öğrenin.
Gıda sektöründe 35 yılı aşkın deneyimi bulunan Brabender Gıda Bölümü İş Geliştirme Müdürü Markus Lens’in bir sunum yapacağı bu web seminerinde Brabender ViscoQuick’in geniş uygulama yelpazesi ve hızlı ölçüm metodu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz