-
Ürün Özellikleri
-
Teknik Bilgi
-
Ürün Görselleri
-
Uzmana Sor
Ürün Özellikleri
- Kolay veri girişi için alfasayısal tuş takımı
- Kolay temizlik için düz safir prizma yüzeyi
- Fabrika ortamları için kolay kullanım
- Seçilebilir okuma türü: Sürekli, tek, akıllı otomatik algılama
RFM700-M Serisi refraktometreler, gıda, şeker ve içecek endüstrileri için ideal olan sağlam, düşük maliyetli, tam otomatik cihazlardır, ancak sıcaklık kontrolünün gerekli olmadığı diğer birçok gıda dışı uygulamada da kullanılabilir, örneğin şeker ( ° Brix) gıda işleme endüstrisindeki konsantrasyonlar.
RFM742, içecek tesislerinde kullanım için ideal, 2 ondalık basamaklı bir cihazdır.
RFM712-M Serisi, sağlam bir yapıya, kolay temiz paslanmaz çelik bir tabağa monte edilmiş bir safir prizma ve numune dökülmesine ve nem girişine dayanacak şekilde kapatılmış ve şekillendirilmiş bir dış kasaya sahiptir. Harici güç kaynağı ile birlikte RFM700-M’yi zorlu fabrika ortamında veya yoğun laboratuvarda kullanım için ideal hale getirir.
Genellikle, RFM700-M serisi refraktometreler ICUMSA’ya uygun olarak 20 ° C’ye dengelenmiş sonuç sıcaklığı ile ° Brix ölçeğinde çalışmak üzere sağlanır. Ek kullanıcı ölçekleri, çeşitli şarap, Kırılma İndeksi (RI) ve FSII gibi farklı formatlarda ölçüm sağlamanın yanı sıra ürün verilerine göre özel ölçeklerin yüklenmesine izin verir.
RFM700-M, sıcaklık dengelemesi kullanılan ürüne uyacak şekilde ayarlanabileceğinden, çeşitli ortam türleri kullanarak herhangi bir değerde Span kalibrasyonunu kolaylaştırır. Ek olarak, cihazlara AG sıcaklık dengelemesi takılmıştır, bu da AG Sıvılarının dönüşüm tablosu kullanmadan kullanılmasına izin verir.
Teknik Bilgi
Özellikler | RFM712-M | RFM732-M | RFM742-M |
Terazi Kırılma indeksi Şeker (° Briks) Kullanıcı tanımlı |
1.32 – 1.42 0-50 100 |
1.32 – 1.54 0-100 100 |
1.32 – 1.54 0-100 100 |
Çözüm Kırılma indeksi Şeker (° Briks) |
0.0001 0.1 |
0.0001 0.1 |
0.00001 0.01 |
Doğruluk Kırılma indisiŞeker (° Briks) |
±0.0001 ±0.1 |
±0.0001 ±0.1 |
±0.00005 ±0.04 |
Hassasiyet (Tekrarlanabilirlik) Kırılma indeksi Şeker (° Briks) |
± 0.00005 ± 0.05 |
± 0.00005 ± 0.05 |
± 0.00001 ± 0.01 |
Kullanıcı Ölçeği Kütüphanesi | HFCS (3), Şeker (4), Bal, NaCl, Şarap Zorunlu (5), İdrar SG (3), Glikol (2), Üre, FSII ve daha fazlasını içeren 20’den fazla önceden programlanmış ölçek; ayrıca PC üzerinden müşteri tarafından programlanabilen kullanıcı ölçekleri. |
Okuma zamanı | Minimum 4 saniye (isteğe bağlı zaman erteleyebilme) |
Sıcaklık Kontrolü | Yok – Otomatik Sıcaklık Telafisi (ATC) |
Sıcaklık Telafisi | ICUMSA, AG, Kullanıcı, hiçbiri |
Örnek Sıcaklık Aralığı | 0-100 °C |
Sıcaklık Ölçüm Aralığı | 5-40 °C |
Sıcaklık Sensörü Doğruluğu | ± 0.03 °C |
Örnek Sıcaklık Stabilitesi | ± 0.05 °C |
Sıcaklık Telafisi Sükroz (° Brix) AG Sıvıları Kullanıcı tanımlı |
5-80 ° C 5-40 ° C Basit katsayı (birim / ° C) veya polinom fonksiyonu |
Sıcaklık Denge Kontrolleri | Saniyeler içinde gecikme veya hiçbiri |
Örnek Aydınlatma | Işık Yayan Diyot 589nm (100.000+ saat) |
Prizma / Bulaşık | Yapay Safir / Paslanmaz Çelik 316 / PEEK (dökülme bariyeri) |
Prizma Mühür | Silikon / Reçine |
Arayüzler | 1 x USB (A), 1 x USB (B), 1 x Ethernet, USB adaptörü ile RS232 (isteğe bağlı aksesuar) |
Güç | Cihaz: 24 V DC, ±% 5, <1A Harici PSU: 100-240V, 50-60Hz (birlikte verilir) |
Nem Aralığı | <% 90 Bağıl Nem (yoğuşmasız) |
Ürün Görselleri
Uzmana Sor
Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz!