Reoloji
Giriş
Peynir nedir? Peynir, doğru tat ve doğru dokuya sahip fermente süttür. Tat, yeteneklerinin çok ötesinde olsa da, bir ...
Giriş
Yiyeceklerimizi deneyimlemek için birçok duyumuzu kullanırız. Bir gıda ürününün popüler olması ve dolayısıyla başarıl...
Giriş
Bisküvi veya kurabiye, adı ne olursa olsun, doğru tada ve doğru ısırığa sahip olmaları gerekir. Bunlardan ilki oldukç...
Giriş
Krem peynir gibi yumuşak, sürülebilir gıdalar viskoplastik malzemelerdir. Bu gıdaların tüketici tarafından kabulü, bu...
Çikolata tüm duyularımıza hitap eder. Çikolatanın rengini ve parlak yüzeyini görürüz, anlaşılması zor tatların kokusunu alırız, elimizde tartarız v...